Egekimya Ortaokulu Törenle Hizmete Girdi…

ege kimya orta okulu açılışEge Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Mansur tarafından, Arifiye ilçesi Aşağıkirazca Mahallesine yaptırılan ''Ege Kimya Ortaokulu'' gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Törene, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve eşi Aylin Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Arifiye Bekir Sıtkı Durgun ilkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu folklor gösterisi sunuldu. Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi.

8 DERSLİKTEN OLUŞUYOR

Yeni açılan Ege Kimya Ortaokulu hakkında bilgiler veren Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ''Arifiye ilçemizde geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yeni bir ilim ve irfan yuvasının 8 derslikten oluşan Ege Kimya ortaokulun açılışını yapmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Şüphesiz ki bu bizim için büyük bir mutluluktur. İlimize bu güzide eğitim kurumunu kazandıran, bu mutluluğu bizlere yaşatan, böylesi erdemli bir davranış sergileyen hayırseverimize milli eğitim camiası adına bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum'' dedi.

"HAYIRSEVERLERİN YARDIMIYLA YAPILAN OKULLARA İHTİYAÇ VAR"

Hayırseverlerin yardımıyla yapılacak olan okullara ihtiyaçları olduğunu söyleyen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, ''Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz okulumuz tabii daha önceden hizmete girmiş, biz sadece resmi açılışını gerçekleştiriyoruz.

Bu okul hayırseverlerimizin katkısı ile yaptırılan güzel okullarımızdan bir tanesidir. Arifiye ilçemize, sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun.

Ege Kimya'nın değerli sahiplerine de burada ilçe, ilimiz ve geleceğimiz adına, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.

İnşallah sanayi, ticari kuruluşlarımız, ekonomik işletmelerimiz, hali vakti yerinde olan iş adamlarımız, hayırseverlerimiz böyle güzel bir okul yaparak, yaptırarak hem topluma olan sosyal sorumluluk görevini yerine getirmiş olurlar hem de ebediyen isimlerini ölümsüzleştirmek ve bu okullarda yetişecek öğrencilerin hafızalarında ve öz geçmişlerinde bir yer edinme fırsatı bulurlar. Hayırseverlerimizin katkısıyla yapılacak olan okullarımıza ihtiyacımız vardır.

Ege Kimya'nın bu konudaki örnek davranışı diğer kurum ve kuruluşlara, işletmelere, fabrikalara ve hayırseverlerimize örnek olur'' ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından protokol okulun kurdelesini keserek resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra protokol okulu gezdi.

Yorum ekleme fonksiyonu devre dışı.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.