Arifiye Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şehit Evine Fidan Dikti…

sehit evi fidan dikimiArifiye Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediye Başkan İsmail Karakullukçu, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün evine fidan dikti.

Sakarya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Karakullulkçu, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Arif Özsoy, Orman Bölge  Müdürü Okan Kurşun ve Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk; Mardin Derik'de makam odasına bomba yerleştirilerek şehit edilen, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün Arifiye ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan evine fidan dikti.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;"Orman haftası münasebeti ile dün hep birlikte, Şehit Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk'ün anısını yaşatmak için, O'nun adını verdiğimiz Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu Lisesinde  doğum yılı kadar yani 1981 adet fidan diktik. Bu gün de, Sayın Kaymakamımız ve Sayın Valimizle birlikte, şehidimizin evinin bahçesine fidan dikiyoruz. Bu Cennet vatanımızı korumak için, hep birlikte hainlerle mücadele ediyor, bir taraftan da insanımıza hak ettiği kalitede hizmet sunmak için çalışıyoruz. İşte 16 Nisan'da ülkemiz bir virajı daha dönecek. İnşallah, birlik ve beraberlik içerisinde ülke olarak büyümemizi sürdüreceğiz. Bizler, Aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatacak, emanetlerine sahip çıkacağız." dedi.

Showers
Tue
Rain
Wed
Showers
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.