Hakmar'dan İhtiyaç Sahiplerine Hediye Çeki…

hakmar market ziyaretHakmar Marketleri, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırladıkları Hediye Çeklerini Başkan İsmail Karakullukçu'ya teslim etti.

Hakmar Market yöneticileri, 12 Haziran 2017 Pazartesi günü Başkan İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı dolayısıyla, Arifiye'de bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırladıkları Hediye çeklerini, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya teslim etti.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;"Nazik ziyaretleri ve yüce gönüllükleri nedeniyle Hakmar Market yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı dolayısıyla, Belediye olarak İlçemizde  yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, bu manevi havayı daha iyi yaşabilmeleri için bir dizi önlem aldık. Belediye olarak şu ana kadar gerek Belediye Bütçesinden, gerek hayırsever işadamı ve vatandaşlarımızdan gelen 1400 adet erzak kolisini vatandaşlarımıza dağıttık. Bunun yanında bir de marketlerimizin verdiği hediye çekleri var. Onları da, kayıtlarımızdaki vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Yine, çocuklarımız ve büyüklerimizin hoşça vakit geçirmeleri için Ramazan ayı boyunca Cumartesi Geceleri, Arifiye Kent Meydanımızda Ramazan Etkinlikleri düzenliyoruz. İnşallah, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde Bayrama hep birlikte kavuşuruz." dedi.

22°
Rain
Tue
Scattered Thunderstorms
Wed
Mostly Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.