Arifiye'de Ödül Töreni

oyun senligi odulGeleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinin ödülleri verildi…

Arifiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde dereceye giren okulların ödülleri 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Arifiye Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Şenliğin organizasyonu, Arifiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Karakoç ve İlçe Koordinatörü Kerim Çakmak tarafından yapıldı.

Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Ödül törenine; Arifiye Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Akbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Başar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazmi Erman, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Mercan, Arifiye Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erhan Çetin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Geleneksel Çocuk oyunları Şenliğinde; 2. Sınıflar arası Yağ Satarım Bal Satarım oyununda sırasıyla; Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu, Hacıköy İlkokulu, Kazım Karabekir İlkokulu ve Ekrem Oba ilkokulu dereceye girdi.

3. Sınıflar arası Mendil Kapma Oyununda sırasıyla; Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu, Hacıköy İlkokulu, Hanlı İlkokulu ve Neviye İlkokulu, dereceye girdi.

4. Sınıflar Kaleli Yakan Top Oyununda sırasıyla; Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu, Kazım Karabekir İlkokulu, Hanlı İlkokulu ve Açmalar İlkokulu dereceye girdi.

5. Sınıflar arası Kaleli Yakan Top Oyununda sırasıyla (Erkekler); Üzeyir Garih Ortaokulu, Karabekir Ortaokulu, Veysel Karani İmam Haip Ortaokulu ve Ekrem Oba Ortaokulu dereceye girdi.

5. Sınıflar arası Kaleli Yakan Top Oyununda sırasıyla (Kızlar); Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu, Hanlı Ortaokulu, Prof. Dr. Osman Nuri Öztürk Ortaokulu ve Ekrem Oba Ortaokulu dereceye girdi.

6. Sınıflar arası Tombik Oyununda sırasıyla ( Erkekler); Ege Kimya Ortaokulu, Hacıköy Ortaokulu, Üzeyir Garih Ortaokulu ve Ekrem Oba Ortaokulu dereceye girdi.

6. Sınıflar arası  Tombik Oyununda sırasıyla ( Kızlar); Ege Kimya Ortaokulu, Milli Egemenlik Ortaokulu, Prof. Dr. Osman Nuri Öztürk İmam Hatip Ortaokulu ve Açmalar Ortaokulu dereceye girdi.

Dereceye giren öğrenciler kupalarını ve madalyalarını; Arifiye Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Akbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Başar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Yıldız, Arifiye Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erhan Çetin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazmi Erman ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Mercan'ın elinden aldı.

23°
Cloudy
Sat
Scattered Thunderstorms
Sun
Scattered Thunderstorms
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.