Arifiye Belediyesi Zabıta Ekipleri Bulunan Parayı Sahibine Teslim Etti…

kayıp paraArifiye Belediyesi Zabıta Ekipleri, duyarlı bir vatandaş tarafından Bankamatik önünde bulunan banka kartı ve bir miktar parayı teslim alarak tutanak tuttu.

KISA SÜREDE ULAŞILDI

Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, parayı ve banka kartını bulan vatandaştan tutanakla teslim aldıktan sonra,  paranın ve banka kartının sahibini bulmak için çalışma yaptı. Ekip, kısa bir süre içerisinde paranın sahibine ulaşarak parayı ve banka kartını sahibine teslim etti.

HALKIMIZIN HEM CAN HEM DE MAL GÜVENLİĞİNİ KORUYORUZ.

Vicdani ve İnsani değerlere sahip çıkarak Arifiye’li vatandaşlara 24 saat hizmet eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte yaşayan vatandaşların hem canını hem de mallarını koruyor. Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Gülnaz yaptığı açıklamada: “Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para, çanta vb. kayıp eşyaları bulup bizlere teslim ediyorlar. Bizlerde bu bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp, araştırma yaparak sahiplerine teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemiz de görev yapan ekiplerimizde zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın hem can hem de mal güvenliğini koruyoruz.” dedi.