Başkan Karakullukçu’dan Kurban Bayramı Mesajı

baskanArifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Karakullukçu Mesajında; ”Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü, bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu bağlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Arifiyeli Hemşerilerimiz olmak üzere, Aziz milletimizin ve tüm İslâm Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bu bayramın tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.