fahrettin icoz

Fahrettin İÇÖZ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür V.

1) Belediyenin vatandaşlarla olan iletişimini sağlar.

2) Belediye tarafından yapılan hizmet, etkinlik ve projeler hakkında halka doğru ve hızlı bilgi ulaştırılmasını sağlar.

3) Vatandaşların talep ve önerilerini ilgili birimlere ulaştırıp çözümünü sağlar.

4) Belediye hizmetleri ile ilgili ses, görüntü ve yazılı verilerin basın ve yayın organlarına iletilmesini sağlar.

5) Belediye hizmetlerinin tanıtılması amacıyla ilan, broşür, afiş, bülten ve dergi çalışmalarını yapar.

Cloudy
Thu
Mostly Cloudy
Fri
Mostly Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.