Kültür Merkezi

kültür merkezi açılışKültür Merkezi 17 Mayıs 2013 tarihinde hizmete girdi...

17 Mayıs 2013 tarihinde hizmete giren ve Arifiye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayacak olan Kültür Merkezi ve kent meydanında, her türlü kültürel etkinlik düzenleniyor.

Yaklaşık 20.000 metrekare alan  üzerinde iki blok halinde inşa edilen Kültür Merkezinde çok amaçlı salon, Samek kursları, Halk Eğitim Merkezi, Ziraat Bankası ve Halk Bankası Şubeleri,

Noter, Sağlık Ocağı ve Eczaneler, Kafeteryalar, İşyerleri, Spor salonu bulunuyor.

Mimarisi ve çevre düzenlemeleri ile ilçemizin güzelleşmesine ayrı bir  değer katan  kültür merkezi, yedi milyon TL’ye mal oldu.

Cloudy
Thu
Mostly Cloudy
Fri
Mostly Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.