Arifiye Meslek Yüksekokulu

myo açılış töreniArifiye Meslek Yüksek okulunun yeni binası 14 Kasım 2014 tarihinde hizmete girdi...

İlçemizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak, Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksek Okulu kurularak hizmete girdi. Geçici olarak Öğretmen Okulundan tahsis edilen bina, Belediyemiz tarafından onarılarak Sakarya Üniversitesine teslim edildi. Yüksekokulun Müdürlüğüne Prof.Dr. Halil İbrahim Aydınlı, Sekreterliğine ise Recep Durgun atandı.  Meslek Yüksekokulunda bu gün itibarı ile otomotiv teknolojileri, oto boya karoseri, raylı sistemler ve harita kadastro bölümleri öğrencilerimizin hizmetinde. 2012-2013 eğitim-öğretim yılına 120 öğrenci ile başladı.

İlçemizin önde gelen isimlerinden oluşan Meslek Yüksekokulu Kurma ve Geliştirme Derneği tarafından 37 bin m² alana üzerine yaklaşık 2 milyon TL harcanarak yaptırılan yeni binanın inşaatı tamamlanarak, 14.Kasım.2014 tarihinde açılışı yapıldı.

15°
Mostly Cloudy
Sat
Partly Cloudy
Sun
Partly Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.