Arifiye Kent Meydanı

kent meydanıArifiye Kültür Merkezi inşaatı ile eş zamanlı yapılan Kent Meydanı, 17 Mayıs 2013 tarihinde hizmete girdi...

İlçemize bir kimlik, bir merkez oluşturmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Belediyemiz tarafından projelendirilen çok amaçlı meydan, kültür  merkezi ile Atatürk caddesi arasında yapıldı.

İlçemizin çehresini değiştirecek çalışmalardan biri olan proje ile Arifiye’miz, Sakarya’nın en güzel meydanlarından birine sahip oldu. Çok amaçlı olarak planlanan meydanda oturma alanları, havuz, tören alanı, mini anfi tiyatro alanı da bulunuyor. Kültür merkezi inşaatı ile paralel olarak  yapılan çalışmalar sırasında otopark olarak kullanılan alanda ATM’ler de de düzenleme yapıldı. Kent Meydanı, hizmete girdiği günden bu yana bir çok etkinliğe ev sahipliği yaptı.

15°
Partly Cloudy
Sun
Partly Cloudy
Mon
Sunny
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.