Arifiye Sentetik Çim Sahası

kalaycı sahaSakarya'nın 2. büyük sentetik çim sahası Arifiye'de...

Başkan İsmail KARAKULLUKÇU’nun girişimleri sonucu İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan Sentetik Çim Halı saha tesislerinin yapımı tamamlandı.

Yaklaşık 350.000.-TL inşaat maliyeti olan Sosyal Tesis binasının yapımını ise Belediyemiz üstlendi. Geçtiğimiz günlerde inşaatı tamamlanan sosyal tesis binası, düzenlenen törenle, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Sakarya İl Başkanlığına devredilerek hizmete girdi.

19°
Cloudy
Sun
Scattered Showers
Mon
Mostly Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.