Karaaptiler-Güldeste Sosyal Tesisi

güldeste sosyal tesisiKaraaptiler Güldeste Sosyal Tesisleri restore edilerek, vatandaşlarımızın hizmetine girdi...

Belde ve köylerde bulunan atıl binalara hayat veriyoruz. Nehirkent sosyal tesislerinin hemen bitişiğinde bulunan metruk bina, Belediyemizce yeniden düzenlenerek sosyal tesis binası olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Yaklaşık 170.000.-TL harcanan bina; 528m² kapalı alana sahip, alt katında Sağlık Ocağı, Kreş ve Muhtar Odası, üst katında ise 264m²'lik çok amaçlı salon bulunuyor. Sosyal tesis binamızda, Büyük şehir Belediyesi ile işbirliği yaparak, kadınlarımızı ve genç kızlarımızı sosyal ve ekonomik hayata kazandıracak eğitim ve beceri kursları da hayata geçirilecek.

19°
Cloudy
Sun
Scattered Showers
Mon
Mostly Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.