Asfalt Şantiyemizde 2023 Yılı Asfalt Sezonunda üretilen ilk asfalt Tatar Sokağa atıldı...

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte kendi bünyesinde bulunan Asfalt şantiyesinde asfalt üretimine başladı.  Üretilen Asfalt Fatih Mahallesi Tatar Sokağa atıldı.

Hızla Gelişen ve büyüyen Arifiye’de, ulaşım ve yol ağının kalitesini artırmaya çalışan Arifiye Belediyesi 2022 Yılı Aralık ayında hizmete giren Asfalt şantiyesinde, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt üretimine başladı. Yeni sezonda üretilen ilk Asfalt, Fatih Mahallesi Gödemen mevkiinde bulunan Tatar Sokağa atıldı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “ 2023 yılı Arifiye’de Asfalt yılı olacak. Havaların ısınmasıyla birlikte, sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık. 2022 Yılı Aralık ayında hizmete sunduğumuz asfalt şantiyemizde ürettiğimiz sıcak asfaltla, ilçemizin birçok noktasındaki ihtiyacı karşılayacağız.  Bu sezon ürettiğimiz ilk asfaltımızı, Fatih Mahallesi Gödemen Mevkiinde bulunan Tatar Sokak’la buluşturduk. Uzun yıllardır, doğalgaz, alt yapı çalışmaları ve inşaatlar nedeniyle bozulan yollarımızın kalitesini yükseltmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.